fredag, juli 26, 2013

Klokka er 20.00, temperaturen ute er + grader C, og no har det skya over.Faktisk har det kome nokre regndropar også.Tre-fire dagar med sol er kanskje i meste laget for oss her på Vestlandet, blir nesten stressa, så no kan eg slappe av litt, Vêret er framleis deilig og sommarlig.
Før middag var vi ute i hagen ei lita stund før vi tok turen til Vik, biblio opnar ikkje før klokka 11. Det var vanskelig å finne bøker som eg ikkje har lese før; eg snakkar då om lydbøker. Tok med meg fire bøker heim, men har mistanke om at eg har lese to av dei.
Så var vi ute i hagen ei stund til, Nils slo bio nede i bakken, og eg rydda litt her og der. Mellom anna grov eg rundt steinen midt i bakken. Det var så varmt at sveitten draup i store dropar.
Elles har eg lege på altanen og lese i dag også, og etter kvart som det skya over vart det skikkelig behagelig.
Då eg kom i hus steikte eg bacon og koka spaghetti, som eg serverte med tomatpure. Dette er ein gammal rett som vi fekk første gong hos naboar på Raudeberg. Matmoten har forandra seg mykje sidan den gongen.
Vi har berre to klatreroser no, men begge overlevde vinteren. Det heiter seg at ein ikkje skal klippe ned klatrerosene, men New Dawn-rosa har vore klipt heilt ned fleire gonger, og lever og blomstrar likevel. Rosene stortrivst når dei slepp regnet, det er lett å sjå.
Ønsker alle ei god helg uansett vêr.
I går kveld fekk eg ikkje til å ta bilde av månen, men eg såg han på akkurat same stad som kvelden før, ein time seinare. No skal eg ikkje skrive meir om månen. Eg lovar!

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...