tirsdag, juli 23, 2013

Dagbok 2013: 23.juli

Klokka har passert 20.00, temperaturen er +21 grader C og sola skin frå skyfri himmel. Slike dagar må ein berre nyte, og for mitt vedkomande vil det seie å ligge strak ut på altanen og lese lydbok. Eg er ikkje særlig sprek når det gjeld å gå i varmen.
Var rimelig tidlig oppe i dag, så eg rakk å støvsuge og vaske heile leilegheita før sola kom på altanen. Dermed fekk eg litt betre samvit til å innta horisontalen.
Middag har vi ikkje laga i dag, så det blir pølser i brød til kvelds i staden. Nils var ein liten tur bort på terminalen og drog opp 8 fine makrellar, nokre av dei skal vi ha til middag i morgon, tre gav han bort til ein kamerat.
Sidan eg ikkje har vore utom tomta i dag, har eg ikkje opplevd så mykje, men det gjer ingen ting når eg har ei god bok på øyret.
Noko eg er glad for er at dei nærmaste naboane våre ikkje har høge tre i hagane sine, for så har vi sol på tomta vår heile dagen.
I går kveld prøvde eg å ta bilde av fullmånen, men det er ikkje lett å få gode bilde utan spesialutstyr. Vi får vel sjå han i kveld også. At det ikkje er høgsommar lenger, merkar vi på at det er mørkare om nettene. Men no er det i alle fall sommar.

1 kommentar:

solveig sa...

Slike dagar må ein berre nyte. Fiskesuppe og godt brød klokka åtte her.

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...