fredag, juni 28, 2013

Dagbok 2013: 28.juni

Klokka er 19.30, temperaturen er + 16 grader C, og det har nettopp vore ei regnbyge. Før middag var det ca +22 grader C og overskya. Det virka veldig varmt då.
Vi var begge oppe i 6-tida i dag, men eg gikk og la meg att, mens Nils for ut for å fiske. Han var ikkje vekke meir enn vel 3 timar og kom heim med fin fangst av halvstore seiar. Det blei kokt sei til middag i dag. Nokre av naboane hadde også sei på menyen.
Mens han fileterte fisk, fekk eg støvsuga til helga, og så var vi ein tur på butikken. Det var ikkje så mykje vi skulle ha.
Så fekk han slappe av litt mens eg gikk ein liten tur, kan ikkje gå for langt, for hofta er ikkje heilt god.Men ein kort tur er betre enn ingen tur.
Etter middag hadde vi kvilestund, før vi gikk ut og reiv opp ein død tuja med rot. Ja, eg skal innrømme at det var Nils som tok det tyngste taket. Eg reinska litt ugras, men så begynte det å regne.
I kveld har vi TV, det er ikkje alltid eg ser så mykje på det, men saknar det når vi ikkje har tilgang. No håper eg det er slutt på alt tullet som har vore i det siste.
I dag fekk eg forresten problem med å legge bilde inn på datamaskina, så eitt eller anna er det heile tida.
Dermed vil eg ønske alle ei god helg.

2 kommentarer:

solveig sa...

God helg!

Besta sa...

God helg til dokke i Italia! Rasmus er i Hirtshals på veg heim,

Dagbok 2021: 23. september

 Klokka er 16.35, temperaturen ute er + 11 grader. Vêret skiftar mellom solstreif og volsomme regnbyger. Det var visstnok snø i fjella i dag...