tirsdag, april 30, 2013

Dagbok 2013: 30.april


Klokka har passert 19.00.Temperaturen ute er+ 4 grader. Det har slutta å snø etter at det har lava ned det meste av dagen, det starta ut på føremiddagen.
Eg vaska og styra på inne før middag, Nils jobba med eit prosjekt i garasjen. Så var vi ein tur på Amfi og handla-for det meste mat. Då vi kom heim, varma vi opp suppe frå i går, trur vi fekk mesteparten av kjøtet i dag.
Etter at vi hadde slappa av litt, tok eg meg på tak og hengde opp sommargardiner på stova. Før jul tok eg fram dei ti år gamle einsfarga gardinene for å ha dei på mørkaste vinteren, no var det kjekt å få opp gardiner med farge og mønster. Forandring fryder.
No er Nils på eit møte i Aasentunet i regi av SV. Theo Koritzinsky er her, han skal tale i Volda i morgon.Nils skal sikkert bort, men eg er ikkje så veldig interessert.
Veit ikkje om alle har sett bildet av Nils og Theo på Bjørnsund i 1985(?), så eg tek det med her også. Alle vert no eldre med åra, men eg synest Nils er bra lik seg sjølv.
 
Eg brukar mykje av åleinetida til å lese lydbok, mens eg strikkar. Akkurat no held eg på med ei bok frå krigens dagar i Norge. Eg plar ikkje lese så mykje krigsbøker, det meste er kjent stoff frå eit utal med filmar eg har sett opp gjennom åra.
Elles er Hareids-gutane framleis i Oslo, dei skulle på enda ein konsert. Eirik er reist til Trondheim med eit fotballag frå Volda. Dei har planar om å slå Rosenborg.


 

Slik er det ute akkurat no
 
 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...