mandag, april 29, 2013

Dagbok 2013: 29.april

Klokka er 19. 30, temperaturen er +10 grader C og det er overskya, men opplett.Sjølv om temperatur og vêr er ok, så vil det liksom ikkje bli vår. Det kjem vel av at det framleis er tele i jorda. Nils var ute i hagen før middag og skulle solde mold frå nokre torver han hadde liggande, men det gikk ikkje så bra. Torvene var enno frosne.
Sidan Margrete og ungane skulle kome i dag, laga vi ein stor porsjon med brennsnut (betasuppe) -det er litt arbeid å lage, men lettvint å servere og rydde opp att. Steikte vaflar , som vi hadde til dessert.I dag var alle tre ungane med, Ingeborg er framleis på tur verda rundt, akkurat no er ho i San Francisco. Etter planen skal dei vere heime att den 15.mai.
Då det vart tomt i huset, sala eg på meg fotoapparat og steig i Ecco-skona og trava rundt Storebakken på leit etter fotomotiv. Var spent på om eg fann kvitveis i dag, og no var den endelig komen! Ovafor elva som renn langs vegen er der massevis av desse vakre blomstrane. Eg er ikkje så  "flink" å plukke plomster å ta med inn, likar best å la dei stå i fred.Kunne også registrere ei ny "elv" som bana seg veg gjennom hogstfeltet der dei tok ut tømmer sist haust.
Nils skal på møte klokka 20.00, så det kan hende eg nyttar høvet til å lese bok mens det er stilt i huset.Ikkje det at han bråkar, men han set på TV.
 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...