mandag, april 22, 2013

Dagbok 2013: 22.april.

Klokka er no ca 20.00. Temperaturen er + 8 grader C. Det er overskya og litt regn. Før middag var vêret såpass at Nils fekk rydda opp litt ute. Først raka han plenane ovapå huset og etterpå kjørte han over med plenklippar og samla opp sagmask etter vedsaginga.Denne plenen vil om kort tid vere dekka av blå blomster, så då kan vi ikkkje røre noko før dei er avblomstra.
Mens Nils var ute og jobba, baka eg brød og laga middag. I dag hadde vi steikt sei, og eg åt så altfor mykje, så eg måtte legge meg nedpå etterpå. Så var vi ein tur på biblioteket for eg var lens for lesestoff. Får ikkje lagt inn det eg har på maskina, der er krøll i systemet.Fann ei ny krimbok av Åsa Larsson.Eg plar like bøkene hennar.
Eg følte sterkt for mosjon i dag, så vi køyrde bak Prix, parkerte der og gikk stien langs elva. Det vart ingen lang tur, for der stien slutta var det både snø og anna væte, så vi ville ikkje gå ut i naturen. Bilda tok eg på tilbakevegen. Sidan eg hadde fått for lite mosjon, fekk eg Nils til å sette meg av på brua i Håkonsgata, så eg fekk gå langs elva heim att.
To veninner har ringt i ettermiddag, så eg har site mykje i telefonen. Godt at andre er flinkare å ringe enn eg; med meg blir det mest data og FB.

 
 
Ose-elva
VIke-elva.

2 kommentarer:

solveig sa...

Nydelege bilde sjølv om veret er som det er.

Besta sa...

Bilda er tatt med "knipsekamera."
Blir ofte meir spennande bilde i styggevêr.

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...