søndag, april 21, 2013

Dagbok 2013: 21.april

Klokka er ca 19.30. Temperaturen ute er +10 grader og der er opplett. Overskya har det vore i heile dag, men akkurat no mot kveld kom sola fram, så vidt det er. Det blæs litt ute, noko som vi er lite vande med her.
Eg har vore frostig i heile dag, men då det leid ut på ettermiddagen, tok eg på meg ein varmare genser, og så gjekk vi ei runde rundt omkring i nabolaget.
Elles låg eg ei lang stund på sofaen og las ut boka eg heldt på med. Av og til gjer eg slikt, for eg blir lei av bøkene om dei varer for lenge. Då blir det for mykje tilbakespoling og omatt-lesing. Det går mykje i krim for tida, og då gjeld det å ha hovudet med seg. Neste bok eg skal lese er også ein kriminalroman, men så lenge det er kvalitetskrim er det ok.
Vi har ete mykje god mat siste veka, men i dag roa vi ned og åt karbonadesmørbrød. Likar ikkje at restar blir liggande for lenge.
Nils har funne seg ein fotballkamp, men eg må legge ei ny bok inn på MP3-spelaren, slik at eg har den klar.
I dag skulle Ingeborg og Sandra ta flyet frå Peru til Los Angeles. Resten av turen skal dei vere i USA.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...