fredag, april 12, 2013

Dagbok 2013: 12.april

Klokka er 20.00, temperaturen ute er + 6 grader, og eg trur våren er på veg. Det har vore fint vêr og sol i dag også, men på ettermiddagen kom det lette skyer.
Nils var ut ein liten tur på morgonen og fiska litt sei, det var is i hamna og kaldt. Han fiska ikkje lenge, men det vart i alle fall småsei til middag og nokre større til å fryse.
Eg fekk ikkje utretta så mykje før han var tilbake igjen, men smelte i hop ein kakebotn og rydda kjøkkenet om ikkje anna.
For å få nyte siste rest av finevêret, gikk eg tur med bok på øyret. I dag kom eg meg eit stykke opp i skogsvegane, men det var ikkje så godt å gå, råsa som var trakka var nokså glatt og upålitelig. Det viktigaste er å få vere ute i sol og frisk luft, og eg må gå åleine, for eg går så seint.
Litt seinare åt vi middag og slappa av på sofaen.
I dag fyller Anne Marie, systra til Nils, 78 år. Det er ei tøff og flink dame som bur åleine på ei øy i Gulen. Vi gratulerer!!! 12.april var også mora sin fødselsdag, Anne Marie var fødd på 27-årsdagen hennar.
No blir det mykje TV resten av kvelden, og eg ønsker alle ei god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...