fredag, mars 15, 2013

Dagbok 2013: 15.mars.

 
 
 
Klokka er snart 19.00, og vi har hatt enda ein nydelig dag, med sol frå morgon til kveld. Har aldri opplevd noko liknande. Temperaturen er no minus 3-4 grader C.
Eg merka at det vart kaldare etter kvart då eg  gikk ein tur  for ein times tid sidan. Eg hadde på meg broddar for sikkerheits skuld, men vegane, som først hadde smelta til sørpe og så frose til att, var ikkje gode å gå på. Det vart ingen fart over turen-ettersom eg også hadde kamera med og absolutt ikkje måtte dette.
Før middag støvsuga eg og vaska golva til helga. Så var vi nedover og handla litt før vi tok oss litt mat og slappa av på sofaen. Ingen av oss har vore heilt i form i dag, så enten er det noko som "går" eller så er det noko vi har ete.
Nils ville ut og sjå etter båten og kanskje fiske litt småsei til ein sein middag. Då eg høyrde bilen og såg ut glaset, forstod eg at fiskeriet hadde gått dårlig. For der stod fiskaren og heldt på ein stor Grandiosa. Den skal vi ete no.
Dermed vil eg ønske alle ei god helg !

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...