torsdag, februar 28, 2013

Dagbok 2013: 28.februar

Klokka er 20.30, temperaturen o grader C, og det snøar ute. Ja, det er vel meir det som vi kallar "slaps" som kjem ned frå himmelen, men eg veit ikkje om "slapse" er eit gangbart verb.
I dag har vi hatt fullt program. Var relativt tidlig oppe, så eg vart ferdig med å feste alle trådane på genseren eg strikka ferdi i går, før vi møtte opp på Kulturhuset klokka 12.00 for å lage til for Årsmøte i pensjonistlaget. Så var det ned att klokka 15 for å selje billettar etc. før møtet begynte klokka 16.
Årsmøta er todelte, først underhaldning og orientering, så mat, og etterpå er det årsmøtesaker. Mitt ansvar er å skrive og lese opp årsmeldinga. Noko som ikkje kostar meg så mykje strev.På årsmøta serverer vi karbonadesmørbrød og kake til kaffien.
Elles er eg framleis på opplæringsstadiet som pressefotograf, det er ikkje så enkelt å få gode bilde, reint teknisk. Bildet over er av han som underheldt oss med song og gitarspel i dag. Han heiter Øystein Dahle Egset. No har vi slappa av med 4-stjernes middag. På TV.

2 kommentarer:

solveig sa...

Bildet ser no bra ut!

Besta sa...

Eg fann eit som var betre, Ansiktet er ikkje klårt.

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...