lørdag, januar 19, 2013

Dagbok 2013: 19.januar

Klokka er ca 15.45. Ute er det lettskya,fint vêr og det er LYST ! Temperaturen er minus 6 grader C, og det er til å leve med. Tidlig i dag var det mykje kaldare. Ja, det var slik at vi ikkje orka å tenke på å vere ute, men tok oss ein tur på Amfi i staden. Men først måtte vi sjekke kva tid sola kom, og kor lenge ho var her. Sola kom i stova vår klokka 10.40, og vart verande i 40 min. Viss fineveret held seg nokre dagar til, vi vi få sjå den att på ettermiddageni Os-skaret som de ser på bildet, rett over piperøyken til naboen.
I går ettermiddag var vi ute og gjekk med nokre pensjonistbrev, då sjekka vi ut at det var rimelig lyst klokka 16.30. Når vi er inne registrerer vi ikkje slikt så nøye.
Vi handla ikkje mykje i dag, berre litt matvarer. Og så gikk Nils inn i brødskjeremaskina og fann brødskalkar til Kjetil Stokkand. Vi trefte ein som bur der ute og som er nede i havna kvar dag. Han plar også mate anda, så han fekk skalkane med seg.
I dag har vi ikkje laga middag, men åt brødskiver med sild og egg. Vi har fått eit glas etter jul også, med nydelig kryddersild, som Kjell, fiskekameraten til Nils , lagar til sjølv. Mykje betre enn den ein får på butikken.
Men ein blir tørst av slik mat, så no skal eg mixe yndlingsdrinken min: Cola Zero+ skiver av lime+ isbitar.Og så skal eg skåle for at vi alle får ei god helg. (Nils eg godt etablert i den nye Stresslessen framfor TV-en, der han ser sport.)
Til slutt vil eg gratulere Øyvind på Eid med 20-årsdagen i dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Flott namn på anda!

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...