mandag, desember 24, 2012

Vêrmelding 24.12. 2012

Klokka er no 12.00, og det er snart på tide å gjere seg klar for avreise. Ute er det lettskya, fint ver og temoperaturen er minus 4 grader C. Mildveret har ikkje nådd hit enno, men det er heldigvis ikkje så kaldt heller.
I mange år var det fullt hus her på julafta, men no er det vi som er gjestar. Det er litt vemodig, men mest avslappande og kjekt. Håper alle får ein fin julekveld.
Helsing frå Nils og meg.

Vi reiste frå Ørsta før 13.30 og var framme i god tid før gudstenesta. Heile Hareidsfamilien var der med unntak av Solveig, som ikkje eg heilt frisk av forkjølinga. Etter at sjølve gudstenesta var ferdig, var det offer til Kirkens nødhjelp. Då nytta eg høvet til å knipse litt. Synest bildet av brørne Håkon og Audun var litt koselig.(Øystein og Olaug var framme og ofra, Einar sat på galleriet)
Vi fekk nydelig julemiddag, og så vart det ein rimelig stor pakkehaug som skulle fordelast, før vi kunne ete bløtkake og kransekake etc. Kaffi hadde vi under heile gåveutdelinga, og eg var så heldig at eg fekk ei kanfekteske som eg delte med dei andre.Takk til Amanda!
Eg må berre beundre kor flinke alle er til å finne på gode og nyttige gåver. Takk for alt som vi fekk.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...