mandag, desember 10, 2012

Vêrmelding 10.12. 2012


Klokka er no 22.40. Temperaturen ute er minus 5 grader, og vêret er like fint som før.
I dag vart det ein litt uvanlig dag. Den starta med at eg "forsov" meg såpass at eg måtte vere ekstra effektiv den stunda eg var i sving. Baka kake og brød, vaska og rydda kjøleskapet etc.etc.
Nils var på pensjonistkaffi på fabrikken frå kl.14 - 16. Klokka 18 tok vi laust for å ta 18.30 ferja frå Volda. Det var julefest på Folkestadskule, som er ein kombinert barne-og ungdomsskule. Alle elevane fekk vere med i programmet, som var veldig variert og fint. Vi har tre barnebarn der i år, og alle hadde sine rollar. Det blir gjerne slik at til eldre elevane er, til større oppgåver får dei.Erlend som går i 4. klasse var med og las dikt og Amanda var sirkusdirektør. Dei eldste bidrog med mykje song og musikk, og det slår meg at særlig gutane gjerne syng solo- slik var det ikkje i "mi tid".
Høgdepunktet for vår familie var sjølvsagt då Eirik song solo- med gitar og kor - ein litt rocka versjon av "Holy night." Berre synd at høgtalaranlegget ikkje er godt nok.På Margrete sin blogg kan de sjå bilde.
Etter programmet var det mat og kaffi. Folk har "mat på mat" med seg og set på eit bord, der alle kan forsyne seg gratis. Elles samla dei inn pengar til ein barneheim i Etiopia som skulen støttar.
Heim køyrde vi rundt fjorden, for å ha turen. Det var ca 15 min. å vente på ferja, så då sat vi like godt i bilen og køyrde, sjølv om det gikk lenger tid.
PS: Bildet har eg kopiert frå Margrete sin blogg.

2 kommentarer:

Hildegard sa...

De er flinke å ta dykk ut!

Besta sa...

Ja, men det er kjekt. I morgon skal vi kanskje på konsert i Volda. Det er barnebarna som dreg oss ut. Og onsdag er det julemøte på Bakk-Olamarka.

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...