onsdag, november 28, 2012

Vêrmelding 28.11. 2012


Klokka  har passert 18.30 med god margin. Temperaturen ute er + 1 grad C, men inne har vi det godt og varmt. Nils har ei forkjøling på gang, så han han benka seg framfor TV-en og ser skiløp. Eg somna etter middag i dag også- det var så vidt eg vakna att. Litt sår i halsen er eg også, så eg går vel ikkje heilt klar forkjøling. Det er lett å få slike sykjer når ein er ute og fartar. Men ein får ta det som det kjem, vi har no berre oss sjølve å ta omsyn til.
I dag skulle eg på styremøte i pensjonistlaget klokka 12.00, så det vart ikkje gjort så veldig mykje før den tid. Møtet varte ca 2 timar og etterpå var vi på Amfi. Eg skulle ha reseptbelagt medisin og då lyt ein vere tolmodig, det er ofte lang ventetid på apoteket. Etterpå handla vi litt mat før vi for heim att og åt middag. Vi hadde både saus og kjøttkaker i frysaren, så i dag fekk vi ete frå lageret.
No skal eg ta meg av noko klesvask etc. og så blir det vel ikkje så mykje meir gjort i dag. Eg har ikkje baka ei kake og ikkje pussa verken det eine eller andre til jul enno. Har ikkje tenkt å gjere så mykje heller. Men litt må ein ha og "stresse" med - det høyrer til. Vi får håpe på at det blir nok smør denne jula og at vi ikkje misser straumen.
Lurer på om Rasmus og fam. fekk den nye oppvaskmaskina si i dag?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den er på plass og tatt i bruk, veldig stillegående og romslig, men så kosta den nesten 8 også da. Vebjørn tok stinga i går, og det er bare en stripe allerede.

Besta sa...

Slit den med helsa-som ein sa i gamle dagar. Bra atV.fikk sydd såret, då blir det som regel minst arr.

Dagbok 2024: 17.april

                Dette var pynten på "Vernet" i fjor. Det kjem vel ein likeins i år. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 9 gr...