tirsdag, november 27, 2012

Vêrmelding 27.11. 2012

Klokka er 20.30, temperaturen ute er minus 3 grader C og vi har hatt ein nydelig dag.
Det har vore sol frå klår himmel, men no kjem ikkje sola heilt ned til oss lenger. Eg har ikkje vore ute for ei dør i dag, vart litt giddalaus etter reisedagen i går.
Og når ein er heime hos seg sjølv etter å ha vore vekke nokre dagar, er det aviser som ventar, data som skal oppdaterast, klede som skal vaskast etc.
I dag vart det tidlig middag. Steikt sei smaka heilt fortreffelig etter fleire fiskelause dagar. Ikkje at eg klagar på maten vi fekk austaføre altså.
La meg på sofaen etterpå for å lese i krim-boka mi, og der sovna eg, enda eg ikkje var det minste trøtt. For å bøte på samvitet gjorde eg ein bra jobb etterpå; strauk klede, dukar, julegardiner til kjøkkenet, lilla løperar m.m. Så no er her delvis pynta til advent.
Har også strikka litt mens eg høyrde på lydbok.
I går kveld fekk eg melding frå kinosjefen om at det skulle vere dagkino i dag, men eg var ikkje heilt i modus til å sette meg i ein mørk kinosal i finevêret. Dessutan er både Nils og eg litt snufsete, blir trulg forkjøla. Time will show.
Synest det er litt kjipt med blogg utan bilde, men eg får altså ikkje lagt inn noko. Så det blir kanskje til at eg lagar meg ein ny blogg.

2 kommentarer:

solveig sa...

Kjøp deg plass! Dei trekker kontoen min for eit lite beløp kvar månad!

Nydeleg novemberdag i dag!

Besta sa...

kven er DEI ?

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...