onsdag, oktober 24, 2012

Vêrmelding 24.oktober 2012

Klokka er 18.00. Temperaturen er + 4 grader C, og det er overskya, men berre litt regn av og til. Nysnø på alle fjelltoppar.
Før middag var Nils nedover og klipte seg. Eg laga ei eplekake til frysaren, og vaska og rydda kjøkkenet etterpå. Blant anna. Då Nils kom att, ville han ut på Rjåneset og pakke inn motoren på båten, og eg blei gjerne med ein tur, så eg fekk meg ein tur ut i frisk luft. Likar godt å ta bilde der ute, og enno er det lauv att på trea og vakre fargar.
Etterpå var vi ein tur innom Europris, og ein tur fram i Mosmarka for å sjå alle dei nye husa som skyt opp som paddehattar.Lurer på kven som skal bu der?
Då vi kom heim steikte eg sei til middag for andre gong denne veka, blir aldri lei av den retten. I dag hadde vi råraspa gulrøtter til + løk og sukkererter som eg woka på panna. Etterpå las eg ut boka mi. Nils held på å bygge over diverse plantar og busker ute, i vent på eit stort snøfall.
Vi gler oss til at vi skal på konsert i Volda i morgon, der Amanda skal spele solo.

På dei to nedste bilda ser de litt av badestranda på Rjåneset og litt av det fine uteområdet som høyrer til.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...