torsdag, august 02, 2012

Vêrmelding 2.august - 2012

Klokka har passert 21 med god margin, og sola har forsvunne frå denne sida av bygda, men skin på Melle. Fekk så vidt nyte nokre strålar før ho vart borte.
Elles har det vore overskya og opphaldsver det meste av dagen. 
Dagen har ikkje vore så innhaldsrik, men vi har i alle fall vore til Vik og handla. I dag reiste vi bort i Furene og handla på Coop Extra, men det var ikkje så lurt, for då vi kom bort på Amfi oppdaga vi at Coop Mega selde masse varer til minus 30%. Ja,ja, det er ikkje sikkert vi tapte så mykje. 
Nils har vore ute og fiska i kveld. Han fekk ein del makrell; noko skal han gi bort her, og noko skal vi ta med til Kongsberg, er planen.
Eg har drive og ringt smerteklinikken i Volda utan å få svar, men i kveld ringde legen til meg, og eg fekk time i morgon 12.15. Det er eg glad for.
Eg har ikkje gjort noko særlig i dag, for mens Nils var vekke nytta eg tida til å lese-det er ein "uvane "eg har. Ein av naboane var innom og prata ei stund, det er alltid koselig.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...