mandag, juni 18, 2012

Vêrmelding 18.juni - 2012

 Klokka er snart halv sju. Ute er det grått og vått, og det har det vore i heile dag; skodda ligg nesten heilt ned på jorda. Temperaturen er + 11  grader C.
Veit ikkje om det er veret si skuld, meneg har vore fryktelig trøtt i dag. Det kan ha litt med det å gjere at Nils har fyrt godt i omnen også.
Før middag var eg relativt effektiv, eg laga to porsjonar fiskekaker, kvar av 1,5 kg sei. Deretter vaska eg kjøkken og bad ganske grundig m.a.
Etter middag vart eg nokså sløv, men no sit eg med ein god kopp kaffi og ei bok på øyret og held på å vakne til live ifjen. Har jo liksom den idéen at eg alltid skal gjere noko nyttig, i alle litt kvar dag.Og det er alltid noko å gjere for den som vil. Denne veka er det tre fødselsdagar i familien, deretter reiser den yngre garde på diverse feriar, og så får vi sjå kva det blir til etter kvart. På yr.no ser eg at det skal bli sol i morgon.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...