lørdag, mai 19, 2012

Vêrmelding 19.mai -- 2012

Klokka er 19.00, temperaturen er + 12 grader og det er lettskya ,nydelig ver. Då vi stod opp i dag var det både vått, kaldt og grått, men så blei det finare og finare utover dagen.
Før middag var vi på ei lita handlerunde, kjøpte mellom anna litt plantar til kassene utanfor kjøkkenvindua og ei buske til hagen.
Då vi kom heim vart det litt hagearbeid, eg skulle prøve å rydde beddet opp mot vegen, men det gjorde ikkje heilt godt for ryggen å bøye seg så mykje. Var vel litt overmodig i går, då eg etter å ha vaska skap heile føremiddagen, tok ein heller lang (for meg) tur i skogen. Beddet vart ikkje heilt blåst, men mykje betre enn det var.
Nils reiste til Volda klokka 15 for å sjå Erlend sparke fotball, men eg vart verande heime, var redd for at det vart kaldt å vere tilskodar. Eg jobba litt meir i beddet, og så la eg meg ut på solsenga(godt påkledd) og høyrde lydbok.No er det aldeles nydelig ute, og hadde eg vore i form til det, skulle eg hatt meg ein tur i skogen i kveld også. Men eg får vente ein dag eller to.
Ønsker alle ei god helg. Nyt fineveret mens vi har det.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...