søndag, april 29, 2012

Vermelding 29.april 2012



Klokka 12.45. Veret er strålande, knapt ei sky på himmelen og full sol. Snøen tinar, men greidde å gjere litt skade på blomster og anna denne gongen også Temperaturen er no + 11 grader C.
I dag skal vi på ballettframsying klokka 16.00, og så har vi bedt Margrete og jentene på middag etterpå.Gutane og Lars er på Eid i Konfirmasjon.Lagar alt ferdig før vi fer.
No har Nils og eg gått ein tur her på Vallabøen; ut Starevegen, opp Storebakken, ned Fonnavegen, ut Olavsgata og inn att Starevegen. Eg hadde med fotoapparatet, så de kan få bli med på turen. Vi ser på hagane til folk, og gler oss over alle trea som blir felte. Vi likar opne landskap.Håper alle får høve til å nyte denne dagen. No skal vi ha oss ei stund på solsenga.
                                   Her har ungane laga snømann!
Den blomstrande ripsen til Anne i Olavsgata

Rjåneshamna klokka 20.30.

1 kommentar:

solveig sa...

Som vanleg er det meir snø hos dykk. Her var det bert i går kveld. Nydelege vårbilde! Tydeleg at det er born som har vore glade for snøen.

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...