lørdag, mars 03, 2012

Vermelding 3.mars - 2012

Klokka er 16.30, temperaturen er + 5 grader og det er lettskya, fint ver. Det har ikkje vore så mykje sol i dag som i går, og heller litt råkaldt. Akkurat no skin sola. Det ligg ein del snø att i hagen vår enno, mindre i naboen sin, som vi ser på bildet.

Kl.17.30:  No har vi laga og ete middag og Nils slappar av med skøyteløp. Eg måtte ha ein tur innom PC-en først.
I dag har vi vore på Ungdommens kulturmønstring i Volda i lag med Margrete og fam.+ Harald. Ruth stod over i dag, ho hugsa nok den høge lyden frå sist vi var der. Det gjorde eg også, men eg putta "bomull i øra" og trudde det skulle gå bra, men eg valde å slutte mens leiken var god, så vi takka for oss i pausen.
Der er mange flinke ungdommar, og mange ulike sjangerar innan musikk og anna underhaldning var representert. I opningsnummeret dansa Ingeborg og Sandra ein sjølvkoreografert dans. Eg syntest sjølvsagt dei var fabelaktige. Eirik og "Lommerosk" kom som nummer 8, og eg syntest dei også var veldig flinke. Eirik som vokalist var frontfiguren og hoppa og spratt rundt på scena med den raude gitaren sin.Sjølv om lydnivået deira også var høgt, slo dei ikkje nokre rockerar som var tidligare i programmet. No er eg ikkje inne i terminologien, så eg veit ikkje kva som er kva innan rock.
Eg er medlem av "Hørselshemmdedes landsforbund" og får tilsendt eit blad kvar månad. Der har eg lese om alle musikarane som har tinnitus i relativt ung alder, og det er ikkje få. Så eg tenkjer på desse som lever oppe i den høge musikken og frykter for at dei kan få problem. Å vere på ein konsert og høyre på musikken ein time eller to er ikkje det same.
Då eg tok fram apparatet og skulle ta bilde, var det akkurat slutt på batteriet, så vi får sjå om Lars kjem med noko i løpet av dagen/kvelden.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...