fredag, mars 30, 2012

Vermelding 30.mars - 2012

Klokka er ca halv tre. Ute er det snø/sludd og +2 grader C. Akkurat slik som dei har meldt på yr.no. Ikkje så kjekt for dei som får påskeferie akkurat, men vi pensjonistane har det privilegiet at vi kan nyte fineveret same kva tid det kjem.Det som er litt rart er at plenane er grøne, og det har dei vore i heile vinter.
I dag var eg på smerteklinikken klokka ti og fekk sprøyta mi. Før vart eg ofte dårlig ein dag eller så etterpå, men no merkar eg ingen ting.Legen og eg pratar og forskjellig når eg er der, i dag kom det fram at han har trena Eirik i fotball og at han også har konfirmant i år. Det kan godt hende eg har høyrt dette før, men det er ikkje alt som går INN.
I går møtte vi "Kjellen" Bigset på butikken.( Privat heiter han Thomas Ryste, jobbar i bank og syng i gravferder o.l.) Han kunne fortelle at seansen på Bakk-Ola  var tatt på sparket. Dei fleste har vel sett den episoden på FB-viss ikkje finn de den sikkert på You Tube.
Var innom Amfi ein tur i dag også, og då vi kom heim laga eg ei kake. Nils kokar brennsnut/betasuppe/kjøttsuppe i dag til systra hans kjem med bussen kl.15.30.
Vil ønske alle som er innom bloggen ei GOD HELG!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...