fredag, mars 23, 2012

Vermelding 23.mars - 2012

I dag fyller Ingeborg 19 år, og vi gratulerer. Jenta er for øvrig i London på skuletur, så det blir inga feiring med familien i dag. Håper ho har det kjekt og kjem velberga heim.


Klokka er no19.15, og det er åt og skymest ute. Det er overskya og + 7 grader.Det har vore skodde og regn før i dag, men det er litt lettare no. Plenane er grøne! Har ikkje skifta farge i løpet av vinteren.
Gler meg til sommartid og lengre og lysare dagar. I dag var eg forresten oppe før klokka 7, så det er visst på tide å stille klokka.
Sidan vi var så tidlig oppe, fekk vi gjort ein heil del her heime før vi for nedover, først på Amfi og så på Bakk-Ola, der eg var på styremøte i pensjonistlaget. Då vi kom heim, laga vi berre ei suppe og åt skiver etterpå. Så for Nils ut for å fiske, og eg la meg på sofaen med lydbok. Men låg der ikkje så lenge.
I dag shoppa eg litt. Eg har ikkje tal på kor mange steikepanner vi har, nokre har eg kjøpt dyrt, andre billig, men felles for alle er at dei ikkje er gode særlig lenge. Så når det då er steikepanner med glaslok til 179 kr på Glasmagasinet i eit kjent merke, då fell vi for freistinga igjen. Det er ikkje sikkert eg tek den i bruk med det same.....trur eg. Elles kjøpte eg litt anna dilldall som eg følte eg hadde bruk for. Til dømes denne vesle kokeboka. Eg har nemlig fått det for meg at eg vil lære å lage indisk mat. Og så får vi sjå om eg gjer alvor av det. No høyrde eg at Nils kom heim, så eg må ut og sjekke fangsten.
PS: Han hadde ikkje fått NAPP ein gong.
God helg til alle!

2 kommentarer:

solveig sa...

Steikepanna var rimeleg - og sikkert god nok!

Besta sa...

Ja, og så var det det glasloket!

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...