fredag, januar 06, 2012

Vermelding 6.januar 2012

Klokka er 15.30, temperaturen er + 2grader C og det er overskya, med innslag av sludd og regn. Det hadde kome litt snø i natt, men ikkje meir enn Nils kosta vekk med brettet.
Eg driv og ryddar litt her og der, men det er vel berre eg som ser det. Fann ut at vi måtte ein tur til Vik, var innom Europris og Amfi, men rakk ikkje biblioteket. Hadde gløymt at dei stenger klokka 14.00 fredag og laurdag.
No har vi ete middag. I dag vart det spaghetti; må skrive det, slik at de ikkje trur at vi et fisk kvar dag.
I dag er det "13. dag jul" - heilt utrulig kor fort tida går. Skulle visst ha rydda vekk julepynten, har no plukka litt over i kassene. Har ikkje så veldig mykje pynt, så det skal vere fort gjort. Kjøpte eit par ildtoppar i dag, så det ikkje skal bli så fargelaust når julepynten forsvinn. Primula finst no i alle verdens fargar, men det får vente litt, dei står så kort tid i stuevarmen.
Ønsker alle ei fin og koselig helg, med eller utan julepynt. Det er noko som heiter 20.dag også, då kjem det visst ein som heiter "20.dags-Knut" og jagar jula ut.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...