tirsdag, januar 10, 2012

Vermelding 10.januar 2012

Klokka er snart 16.30, temperaturen er +4 grader, det er overskya, og is på vegane.
Helge har nettopp vore her med ein ny "boks" frå Tussa og kopla til telefon og data, etter at vi har vore utan samband i over eit døgn. Derfor var der inga "vermelding" frå meg i går. Veret i går var om lag som i dag, men vi hadde hyggelig besøk av Margrete og ungane, og då var ikkje veret så viktig. Bildet er frå middagsmåltidet. Vi hadde julepynten framme i går, men i dag vart det ein brå slutt på jula. No er alle raude lys, og anna pynt som kan minne om jul,fjerna og sett vekk - til neste jul.
Fekk ikkje gjort stort anna på føremiddagen i dag enn å rydde, stryke gardiner og vaske klede. Til middag hadde vi restar frå i går- eg har ein uvane med å lage til meir enn rikelig. Menyen var svinesteik og medisterkaker.
No skal Nils ein tur opp til naboen, som er komen heim frå sjukehuset, og eg skal lese litt i den nye boka eg har begynt på. Det er godt å vere on line igjen!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...