lørdag, januar 14, 2012


Klokka er 14.15. Temperaturen ute er + 2 grader C, det ligg litt snø på marka, men det er opphaldsver og stilt.
Vi var ein liten tur nedover, skulle skifte ei bilderamme, for å få litt system i bildeopphenget. Og så var det som vanlig litt vanskelig å arrangere bilda. Eg har litt problem med å få hengt bilda opp på ein litt "artistisk" måte. Det blir som regel"beint og kjedelig", men med eit visst system. Har fått store fine bilde av gutane til Rasmus, som får lov å henge i lag. Eit anna bilde vi fekk av alle tre får stå på dekketøyskapet. Når ein har 11 barnebarn, treng ein litt veggplass. Men det er så koselig å ha dei hengande!
Det var ikkje mykje vi trong på butikken i dag heller, frysarane er framleis nokså fulle. Til middag i dag blir det fiskekaker av dei eg laga nyttårsdag. Det blir vel snart ver å fare på sjøen, så då får eg lage nye. Laga forresten to fiskepuddingar også, og den eine blei veldig god. Den andre var for lite spedd og vart for fast. Så lærte eg at fiskepudding må ein spe meir enn kaker, og vart ei erfaring rikare. No ser eg helikopter over sentrum, skal tru det har hendt ei ulykke igjen?
I dag kan vi gratulere Roar Jarle i Trovågen med dagen!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...