torsdag, desember 01, 2011

Vermelding 1.desember - 2011


Klokka er 14.00, temperaturen + 6 grader C og det har vore lysare i dag enn i går. Men akkurat no begynner det å blåse og regne så smått.
Vi hadde planlagt å handle litt i dag, både mat og anna, så vi var ein tur ned på Amfi. På Coop var det tomt for smør, men margarin hadde dei. Ja, dei hadde Rørossmør også, men det er slik luksus som ein berre unner seg attåt fisk t.d. (Vi brukar Kvitseidsmør til kokt fisk-salt og godt). Vi brydde oss ikkje med å jakte etter meir smør, klarer oss med margarin så lenge.Dessutan tviler eg på at det finst smør på dei andre butikkane når Coop er lens. Kjøpte litt julegåver, så no er vi i gang. Elles er det no fritt føre å komme med ønskelister.
Av bildet kan de sjå at dei er i full gang med å bygge på Amfi.Det blir spennande å sjå kva butikkar som no kjem. Særlig om vinteren, og i styggever, har eg sansen for å handle inne. Elles synest eg det er synd at den fine gågata blir liggande tom.
I dag skal Nils ha salta kveitehovud til middag. Det er ein av dei få rettane eg ikkje er så begeistra for, så han har lova at eg skal få noko anna.
I dag fekk eg endelig kjøpt meg ei kvit julestjerne til å ha i den fine potta eg kjøpte på Gjenbruk.

1 kommentar:

solveig sa...

Synest eg las om Claes Ohlson. Trur slike butikkar ein berre har ein av i bygdebyane her, vil trekke folk.

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...