onsdag, november 23, 2011

Vermelding 23.november - 2011

Klokka er snart 15.00 og det har begynt å mørkne ute. I dag har det vore vind, noko som er sjeldan her oppe hos oss, men det stilna då regnet kom. Temperaturen er + 10 grader, så vi slepp å fryse.
Eg synest sjølv eg har vore flink og flittig i dag. I går baka eg tre Ingers brød, hadde ikkje ingrediensar til meir. Så handla vi både mjøl og gjær så i dag baka eg like godt 6 Ingers brød. Brukte fersk gjær i dag, og ser at brøda hever seg betre då.No har eg brød til langt ut i det nye året.
Elles har Nils teke ned frå loftet advents-og julepynt og eg har starta pyntinga -så no går det i lilla. Fekk opp julegardinene på det vesle vinduet på stova, dei er i kvitt og gull. I det eg skulle pusse vinduet kom eg i skade for å rive ned heile gardinbrettet, så Nils fekk ein ekstra jobb med å få det opp att. Dessverre er eg ikkje særlig handy sjølv.Då er det greitt å ha ein handyman i nærleiken.
Til middag i dag steikte eg sei med løk og paprika. Det er ein av livrettane mine. Blir aldri lei av sei.
No skal eg slappe av ei stund før eg tek ei generalopprydding på kjøkkenet. Treng å kvile ryggen. Dessutan sov eg lite og dårlig sist natt. Det er ikkje berre latskap som gjer at eg ofte står seint opp.Er ofte plaga med verk om natta, men som oftast gir det seg når eg står opp.
Fekk ny router gratis frå Telenor, som eit plaster på såret fordi vi vart utan Internett ein heil dag. Det blir vel eit hendelse når vi skal til å kople om. DET er det Nils som gjer, men eg assisterer på den måten at eg les bruksanvisninga. Eg gler meg! IKKJE.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...