fredag, november 18, 2011

Vermelding 18.november 2011

Klokka er 11.30.
I dag er det overskya, og sidan det er vått på vegane, har det kanskje regna litt.Eller kanskje ikkje. Temperaturen er + 8 grader C.
I går fekk eg ikkje skrive på bloggen.Då ver veret fint og litt kaldt.
Eg støvsuga og rydda i huset.Etterpå var eg på kafe med to veninner, og det var kjekt.Nils var på sjøen.

I heile går var vi utan Internett-tilkopling, så det vart ein litt trasig dag på den måten, med mange frustrasjonar. Særlig sidan eg hadde både manus +bilde som skulle sendast til avisa. Vi drog ut og sette inn att alle ledningar som fantest bak maskina, og det er ikkje få, men ingen ting hjelpte.
I dag, før eg var oppe, ringde Nils til Telenor, og då var det der feilen låg. Dei fiksa det tvert, og vi var online igjen.Takk og pris.Vi er nesten heilt "hjelpelause" utan data.
Nils driv og fileterer sei ute i garasjen, han fekk ikkje så veldig mykje i går, men nok til oss. For ein gongs skuld fekk han ein torsk også, den skal vi salte på og ha i morgon; i dag blir det steikt småsei.
Elles har vi ikkje så mange planar for dagen, men skal no nedover og handle litt. I morgon klokka 12 skal vi på konsert i Voldakyrkja. Det er Kulturskulen som står bak desse 12-konsertane. Det er veldig koselig. Amanda skal spele kornett, det var bilde av henne i Møre-Nytt i går i samband med omtalen av konserten. Sundag klokka 16 har eg tenkt meg i Åsentunet og treffe Gunda, forfattaren av boka Smalhans. Ja, det er utuleg mange arrangement denne tida fram mot jul. Særlig er det mange konsertar. Snart er det ballettframsyning også. Ja, vi får velje kva vi har mest lyst til å vere med på.
Sidan det er fredag øsker eg alle ei GOD HELG!

1 kommentar:

solveig sa...

Det er i alle fall rolegare med fotballen ... Det er mange arrangement, alle er kjkke kvar for seg.

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...