søndag, oktober 09, 2011

Vermelding 9.oktober - 2011

Klokka er snart 18.00.Ute er det nesten mørkt og regnet bøttar ned; det har det gjort i heile dag. Temperaturen er +7 grader C, og det er i alle fall eit lite pluss, så snøar det i alle fall ikkje.
Eg var så framsynt i går at eg vaska og hengde ut sengetøy, og fekk berga det inn i dag før regnet kom i dag.
Heilt knusktørt var det ikkje, men stryketørt i alle fall. Så på føremiddagen stod eg og strauk mens eg høyrde ferdig boka som eg skreiv om før i dag. Resten av klesvasken blir å tørke i trommelen, for det ser ikkje ut til å lette med det første.
Elles er det berre elende med oss, no er Nils også blitt forkjøla, og eg er ikkje blitt noko betre enn eg var i går, snarare tvert imot. Eg orka så vidt å lage fiskesuppe til middag, den gikk rett nok ned på høgkant. Etterpå la eg meg på dagsenga og sov ! No veit eg at forkjøling går over og at det eigentlig ikkje er så mykje å bry seg om når ein ikkje skal på arbeid, men så er det denne operaen på tysdag, då.......Å vere tett i toppen og ha hovudverk etc. harmonerer liksom ikkje med opera. Men eg lever i håpet - i alle fall til i morgon.

2 kommentarer:

solveig sa...

Gje dykk over, så vert de fortare friske. Tre dagar gjer underverk - om de hadde begynt i går ...

Besta sa...

Vi BEGYNTE i går !

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...