mandag, september 05, 2011

Vermelding 5.september 2011

                                                            Morgon
                                               ....og kveld

Klokka er snart halv åtte, temperaturen er+ 17 grader C, men før i dag var det godt over 20 grader. Frå morgonen av var det sol og fint ver, men etter middag kom det voldsomme regnbyger, no held det på å skine opp att.
I dag venta vi Margrete og ungane til middag, og eg skulle på styremøte i pensjonistlaget klokka 13. Det vart til at vi laga ein stor porsjon med brennsnut som stod klar før eg for på møtet.
Å starte opp att møteverksemda var som å begynne på jobb igjen etter ein lang ferie, for vi har mange jern i elden framover. Komande onsdag er det møte med eldrerådet, den 14.sept. er det møte på Bakk-Ola og den 21.sept. skal eg, mellom andre, vere utsending til eit møte i Ulsteinvik. I oktober skal vi visitere operaen på Nordfjordeid osb.
I morgon blir det tur til bya. Dei ringde i dag og fortalde at bilen vår var ferdig reparert og gikk "som ei kule"- så no må vi seie farvel til Suzukien. Torsdag skal Nils møte som vara i kommunestyret, det er vel lite von om å komme inn etter valet..........
Nils er veldig oppteken med snikkering, han driv som sagt og lagar hems på garasjen, så no blir det orden på sakene.
Det var kjekt å ha besøk av Margrete og ungane i dag, det er ei stund sidan vi såg dei no, men annankvar mandag har vi fast avtale.
No skal eg skrive referat frå møtet i dag, før eg gløymer kva som vart bestemt og mens eg enno forstår den kryptiske kladden.
Elles angrar eg på at eg la inn den nye bloggvarianten. Har litt problem med å finne ut av systemet.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...