tirsdag, september 06, 2011

Vermelding 6.september 2011

Klokka er snart 16.00, og det er ei lita stund sidan vi kom heim. Ute er det overskya, opplett og + 19 grader C.
I dag vakna vi tidlig til sol og fint ver. Det passa bra sidan vi endelig skulle på bytur og hente Misubishien heim. Vi rakk 9.50-ferja frå Festøya, og reiste beine vegen til Spjelkavika og henta bilen. Så gikk turen til Moa, der vi trakka litt rundt i kjøpesenteret. Vi kjøpte berre ein ting og det var ei par låge støvlettar til meg, som har ein hovudmisjon, nemlig å legge ein alen til min vekst; tjukke sålar og høg hæl, med andre ord.
Sidan det var nærmare eit år sidan vi hadde vore der, måtte vi ein tur ut i bya også, men å gå inne på kjøpesentra var ikkje fristande i det fine veret, det var strålande sol, frisk vind og mild luft. Vi trakka litt rundt så lenge eg orka, men så vart vi svoltne og reiste inn att på Moa og åt pizza på Dolly Dimple og drakk kaffi på Valakers konditori.
Det var i grunnen litt for fint ver å fare på bytur, men så er det kjekt også å få sjå ut over øyane og havet når sola skin.Ålesund er ein utrulig vakker by, med eit stort omland og fin natur.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...