søndag, september 04, 2011

Vermelding 4.september 2011

 Klokka er halv sju. Og sidan det er "kom deg ut"-dagen, kom eg meg ut på altanen og tok eit verbilde av Melshornet innhylla i skodde og regn, eit motiv som er heller kjent her på bloggen. Det har altså vore regn i dag også, litt lettare no enn tidlegare på dag. Temperaturen er + 16 grader.
Sidan det meste av veka har gått opp i venting og surr, fann eg ut at eg måtte gjere noko "nyttig" i dag, derfor sette eg i gang med kakebakst, noko som er omtrent det siste eg grip til. To kaker hamna i frysaren i dag -"much ado about nothing", som Shakespeare ville ha sagt. Haugen av rot og oppvask var monaleg større i volum enn dei stakkars kakene. Men er det tomt i frysaren, så er det tomt, og noko må vi ha på lur til haustferien.
Etterpå steikte eg sei til søndagsmiddag, sidan vi skal ha kjøttsuppe i morgon.Og vi vik sjeldan unna regelen om 5 fiskemiddagar i veka.
Nils jobba i garasjen i dag. Surprise, surprise! Men i dag var det ikkje fiskesaker som skulle ettersjåast, i dag bar han opp materialen frå det gamle rekkverket og laga "hems" i garasjen, såpass vi får enda meir plass til å samle diverse rot.
I morgon er det styremøte i pensjonistlaget, og besøk av Margrete og ungane. Sommaren er definitivt over

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...