torsdag, september 29, 2011

Vermelding 29.september 2011

Klokka nærmar seg halv fire. Ute er det lettskya, litt sol og + 24 grader C. Ja, no er sommaren endelig komen! Eller? 
Før middag gjorde eg litt husarbeid, som vanlig, før vi gjorde oss klar til "Hodejegerne" på Seniorkino. Kanskje var ikkje veret så fristande  når det galdt akkurat DEN aktiviteten, og det var heller dårlig frammøte. Filmen var vel heller ikkje så høvelig for den eldre garde, men eg mora meg fordi eg såg heile filmen, med alle sine blodige drap, meir som ein parodi på heile krimsjangeren. Og Aksel Hennie er berre fantastisk.Neste Seniorkino blir "Barnepiken", som vi skal sjå 25.oktober. Kanskje ein ide å lese boka før den tid? Eg har nyss lese den for andre gong.
Middagen i dag var lettvint og grei, restar av ertersuppe frå mandag.
No skal Nils slå litt plen, og etterpå blir det litt fellesarbeid i hagen-skal i alle fall vere ute når vi endelig har fått finever. Håper dette veret varer og varer  -i alle fall over haustferien. Då tenkjer eg mest på dei som er i arbeidsaktiv alder.
No gler vi oss til at Rasmus m/fam. kjem på sundag. Dei overnattar på Vesterland mellom Kaupanger og Sogndal frå laurdag til sundag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...