onsdag, september 21, 2011

Vermelding 21.september 2011

Klokka ersnart 16.00. Temperaturen er+ 16 grader C, og det er opplett og litt vind. Eigentlig nokså behagelig ver.
I dag støvsuga eg alle teppegolva før vi tok oss ei redige slyngarrunde. På biblioteket hadde dei ikkje klargjort bøkene eg skulle ha, men eg skulle kome att fredag eller laurdag, så skulle eg få dei.Neste stopp var møbelbutikken, der eg går med ujamne mellomrom og prøver stolar, for å finne ein som er god for ryggen min. I dag fann eg endelig ein som kjendest bra ut-og kjøpte den. Så får det ikkje hjelpe at den ikkje passar heilt inn i lag med dei andre møblane. Vi fekk den flatpakka, så det blir vel ein seremoni utpå ettermiddagen. 
Neste stopp var Målar-Olav i Strandgata. Der fann eg to nye sofaputer som er litt røffare enn dei vi har hatt siste året.Kjøpte berre trekka, sjølvsagt, og putta dei gamle putene inni.
 Så var vi ein tur på Amfi, der vi kjøpte medisin og mat, før eg gikk på Femina for å finne meg ei bolerojakke til å ha utanpå tunikaen eg kjøpte for noko sidan. Heilt billig vart det ikkje, men eg bestemte meg for å spare både den og tunikaen til vi skal på opera-besøk 11.oktober.
Det vart restar til middag i dag også, og i morgon skal vi til Ulsteinvik på pensjonistmøte, så då får vi vel mat der. Stakkars Nusse nabokatt som er så glad i fisk, ho forstår visst ikkje kva vi tenkjer på. Ein liten melkeskvett fekk ho i skåla si til trøst.Ho er så fin-tenk at ho er 14 år!

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...