tirsdag, september 20, 2011

Vermelding 20.september 2011

Klokka er16.15. Temperaturen ute er +14 grader C, inne er det ein god del varmare, for Nils har fyrt godt i omnen.Det er overskya og så kjem det ei og anna regnbyge. Akkurat no er sola nesten framme.
I dag vakna eg veldig tidlig til meg å vere, og stod opp etter ei lita stund. Nils fann ut at han skulle gå seg ein tur i lag med "gamlingane" fram i Nupen, slik han gjorde ofte før. Eg sette i gang med å bake brød til meg sjølv og rundstykke til Nils. Innimellom gjorde eg litt "kontorarbeid" +diverse husarbeid.
I staden for å ete tidlig middag, vart det til at vi smaka på dei ferske rundstykka, og utsette middagen til seinare. Eg la meg inn på dagsenga mi og "las".
Enno er ikkje dagen over, så det kan no hende at eg blir aktiv utover ettermiddagen. Eg har mykje som skulle ha vore gjort! (Kven har ikkje det ?) Men det er det med å prioritere som er litt problematisk.NO skal eg i alle fall prioritere å henge ut ein klesvask.
Har prøvd å endre ansikt på bloggen min.Men eg får ikkje lagt til nytt bilde øvst. Har prøvd fleire gonger før også, men får melding om at eg ikkje kan laste inn fleire bilde. Men eg får no lagt inn bilde i blogginnlegga mine!

1 kommentar:

solveig sa...

Er du på "Rediger profil". Eg måtte no berre endre mitt,då... Nei, det var fordi eg vart pålagd å sende eit bilde av meg sjølv ...

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...