torsdag, september 01, 2011

Vermelding 1.september - 2011

Klokka har passert 12 på føremiddagen. Det er lettskya og sol. Temperaturen er + 16 grader C.
Så langt i dag har det ikkje skjedd så mykje. Eg har rydda og støvsuga litt, det er sort sett alt. Var ein tur ut i hagen og åt plomer. Der er ein del på det eine Opal-treet. Elles nyt eg å sjå rosene som no står på sitt finaste, kjekt å få dei oppom huset; då dei stod nede på plenen var det ikkje så mykje vi (og naboane) såg til dei.
Så er det tydelig at hausten er komen. I dag måtte eg finne fram "vinterklede" og pakke skikkelig på meg, så håper eg å halde gikta i sjakk, sånn nokonlunde.Vi har gått litt på vent heile veka, venta på å få hente heim bilen.No ringde Nils utover for å spørje, men dei hadde akkurat matpause, så han må ringe igjen litt seinare. Kan liksom ikkje ta oss til noko spesielt før vi veit litt meir.
PS ( kl.17.30): Vi får ikkje att bilen på denne sida av helga, så det er berre å slappe av.I dag laga eg tomatsuppe m/ egg til middag etter inspirasjon frå Solveig sin blogg. Mi oppskrift er enkel: Ein tek det ein har, og godt blir det.
Etter middag har eg lagt i sola på altanen og slya meg, ikledd ull og fleece så det held, i håp om å få bukt med gikta.Er ikkje vant til å vere så rørslehemma no!  Det blir vel betre etter kvart.Kanskje.

1 kommentar:

Hildegard sa...

Vakre roser. I dag har det vore vakkert ver, men ein merkar at hausten er i emning.

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...