fredag, september 02, 2011

Vermelding 2.september - 2011

Klokka er ca 15.30. Temperaturen +17-18 grader C, det er ganske overskya, men opplett. Nokre få regndropar tidlegare i dag, men det ser ut til å bli finare etter kvart.
Sidan det ikkje vart bya-tur i dag heller, tok vi ein tur på Amfi, der vi alltid treffer kjentfolk. Eg hadde ikkje vondt i beina i dag, men ryggen var ikkje god, så eg bestilte ein tur til Volda med oppvarma bilsete. Det gjorde godt. Var innom Møre Konfeksjon eller kva det no heiter (More Woman?) og prøvde i søkk og kav.Enda opp med å kjøpe ein tunika fordi ekspeditrisa syntest den var fin til meg. Eg likar ikkje meg sjølv så godt, så eg blir aldri fornøgd.
Vi hadde tatt opp fiskekaker frå frysaren, så det var fort gjort å få middagen på bordet då vi kom heim.
No skal eg ligge strak ut og lese lydbok og kvile ryggen min. God helg til alle, enten de skal på tur eller vere heime. Eg likar så godt leigebilen at eg lengtar ikkje etter Mitsubishien. Suzukien er ein dyrare bil, med 4-hjulstrekk etc.Og så sit vi høgare og har betre oversyn, så eg trur vi beheld den!

1 kommentar:

solveig sa...

Hm ... Vi fekk oss ny dataskjerm på den måten, vi høyrde aldri noko, men dei gløymer vel ikkje ein bil;-) God helg!

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...