lørdag, september 17, 2011

Vermelding 17.september 2011

Klokka er snart 19.00. temperaturen er + 13 grader C, og det har vore ein strålande dag; heilt klårt frå morgonen av, men litt skya no. Marit og eg har nettopp gått oss ein liten tur. Sidan vi begge er gamle, og plaga med gikt etc. går vi verken langt eller fort. Og brukar slett ikkje skritt-teljar! Men vi fekk i alle fall frisk luft.Eg har vore inne det meste av dagen, og går påpakka med masse klede og er i grunnen alt for varm.
Solveig, Håkon og Olaug kom litt før 13.30, og vi venta ikkje med å ete. I dag var det Lasagne med salat til. Øystein hadde ærend til Hareid, så han kom seinare og måtte ete åleine.
Nils har forsyne meg funne seg ein fotballkamp i dag også, men så blir det no litt andre program utover kvelden."Skal vi danse" for eksempel. Det synest eg er kjekt.
Elles har det ikkje skjedd så mykje. Skulle ønske vi kunne fått litt meir godver før hausten og vinteren kjem for alvor.
God helg til alle!
Lengst ute i gata vår bur ein pensjonert rørleggar. Han har laga denne "kvernkallen" og sett den opp i elva ovafor Storebakken.Han har også kjøpt ein benk på Ørsta Stål, som er fin å sitte på når ein treng ein kvil.
Var ute i garasjebeddet og klipte vekk visne roser etc. i dag. Håper ikkje at frosten kjem enno, for det er no litt blomster att.Men i dag tidlig var det frose på garasjetaket.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...