fredag, september 16, 2011

Vermelding 16.september 2011

Klokka er 14.00,temperaturen er +13 grader C og det er opplett. Etter det eg  har sett på yr.no hadde eg venta meg ein strålande dag, men det er ikkje så mykje vi har sett av sola - enno i alle fall.
Nils var oppe i gryotta og for på sjøen, han kom heim med to stampar sei. Han ringde til ein mann frampå Åmdalen, som han visste var interessert, og han kom og fekk så mykje som han ville ha. Vi har fått ved med han før, og får nok meir når vi treng det. Bytehandelen florerer.
Eg brukte mykje av føremiddagen til å bake bollar, somme med kanel i svingane, andre utan. Og så driv eg og prøver å få folk til å stille som val-kandidat til Eldrerådet. Det er kommunestyret som vel Eldrerådet, men vi i pensjonistlaget har rett til å kome med forslag.Eg synest i grunnen det er litt kjekt å ha noko anna å engasjere seg i enn det evinnelige husarbeidet. Eg begynte i si tid i Mållaget, det var også kjekt, men då var eg så elendig at eg orka ikkje. No er eg glad for at eg enno kan vere litt "til nytte".
Kjem i hug ein gammal mann som leverte egg til sjukehuset, han dreiv med høner på si etter at han vart pensjonist. Rasmus ville vite kor gammal han var, og mamma svarte at han var over 90 år.
"Og enno er han til nytte," sa Rasmus, som kunne vere ein tre-fire år på den tida.Eg synest det var ein god replikk.
I dag fyller kusina mi  år. Eg har prøvd å ringe henne, men fekk melding om at abonnenten var utan tilkopling....eller noko slikt.
Så viss du er på nett, Ellen-Marie, så vil eg ønske deg hjertelig til lykke med dagen! 
Skal prøve å ringe litt seinare.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...