torsdag, september 15, 2011

Klokka er snart halv sju, også denne dagen har gått altfor fort. Synest dagane var drygare før i tida.
Det har vore kraftige regnbyger i dag, med solgløtt innimellom.No er temperaturen ca +11grader.
Har ikkje fått gjort all verda i dag heller, men har i alle fall støvsuga til helga. Og så skal eg ikkje stikke under ein stol at det går litt tid her ved laptoppen. Nils koka lange til middag, og det smakte godt etter mange fiskelause dagar. Vi drakk kaffi og slappa av litt, før vi tok oss ein tur til Volda. Ingeborg jobbar ein del på Kiwi-butikken ved Høgskulen, og vi ville bort og handle med henne.For å gjere turen litt meir spennande reiste vi over Krøvelseidet. Ganske lenge sidan sist vi var der. 
Då vi kom fram til butikken, heldt vi nesten på å kollidere med Harald, så Ingeborg fekk besøk av nesten alle besteforeldra på jobb i dag. Eg handla ofte på den butikken dei to åra eg studerte ved DH som det heitte den gongen.Men då heitte den ikkje Kiwi.
Var så vidt innom Møre Konfeksjon (More Woman)-og såg etter ei bolerojakke. Trefte ei veninne i går som hadde kjøpt ei slik der, men no var dei ikkje å sjå.Var innom Amfi då vi kom heim, men der fann eg heller ikkje noko som passa.
I morgon er det meldt fint ver, så då lurer eg på om det blir nokon som fer på sjøen?

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...