onsdag, september 14, 2011

Klokka har passert 19.30, og vi er akkurat komne heim frå møte i pensjonistlaget. Det vart eit langt møte i kveld, og etterpå hadde styret møte med Eldrerådet.Ute er det regn og grått og temperaturen er ca +12 grader C.
Vi hadde mykje på programmet i kveld både av orientering og underhaldning.
Først i elden var den nye rådmannen i Ørsta, Wenche Solheim, som bad meg helse til Solveig. Dei gjekk i lag på skulen nokre år.Eg hadde systra hennar i klassen min ei tid. Ein av "naboane " til Solveig og Øystein som jobbar på Tussa, var der og snakka om el-tryggleik, pluss at han song og spela gamle slagerar. Det var eit artig innslag. 
No står det att det som eg ikkje likar så godt, nemlig å skrive møtereferat. Eg synest det er vanskelig å velje ut kva eg skal skrive om og kor mykje. Får litt prestasjonsangst når eg skal ha det inn i avisa.
Føremiddagen i dag gjekk for det meste med til å ordne til lokalet på Bakk-Ola. Dekke bord etc. er det styret som gjer, personalet ordnar med maten.
I dag var vi 105 frammøtte og det vart veldig trangt. Heretter meiner eg vi må halde oss på Kulturhuset med dei fleste møta.
No er det best å sette i gang med skrivinga, før eg gløymer kva eg skal skrive om. Har sjølvsagt notatar.

1 kommentar:

solveig sa...

Det er no kjekt at det kjem så mange. det vitnar om interesse!

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...