søndag, september 11, 2011

Vermelding 11.september - 2011

Klokka er snart halv seks. Akkurat no er det nesten opplett ute, og heile 18 plussgrader. Ganske deilig ver, om enn ikkje så fint som i går. I går kveld gikk eg ut på altanen og skulle ta inn kleda før regnet kom, men då var det allereide for seint.
Før middag i dag baka eg ei kake som skal i frysaren. Vi sit ikkje her og et kake i utrengsmål, men eg likar å ha eit lite lager. Nils var ein tur bort på terminalen for å fiske. Eg fekk i gang "truskeverket" (den stasjonære datamaskina) og fekk rippa ei bok mens eg strikka på ein lest. Har problem med sittinga for tida, så eg får ikkje strikka så mykje som eg gjerne ville.
Til middag hadde vi restar frå i går, så det var lettvint, og etterpå las eg ut boka eg heldt på med. Nils ser på fotball, noko som absolutt ikkje interesserer meg.
Vi er ikkje så flinke å finne på noko kjekt om søndagane, likar betre å farte på om kvardagane når butikkane er opne og det skjer litt meir.
I dag er det 9-11 ein dato som for alltid har rissa seg inn i minnet. For ti år sidan hadde vi bestilt billett og skulle reise til Kypros veka etter. Eg var lite lysta på turen etter det som hadde hendt, men alt gikk fint. Sidan har ikkje vi vore på sydentur. Det er kanskje på tide med ein ny tur?
Gikk ein tur rundt huset for å finne eit fint ildemotiv, men det var ikkje så mykje vakkert å finne. Desse små raude rosene er no søte, då, og har greidd omplantinga fint.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...