torsdag, august 25, 2011

Vermelding 25.august - 2011




 Klokka nærmar seg halv to. Det er overskya og opphaldsver og temperaturen er + 18 grader C. No skal vi snart varme fiskekaker til middag, så i dag blir det lettvint.
I dag er det den stor "trøbbeldagen". Vi var ein tur ut i hamna fordi Nils hadde ei kasse i båten som skulle reparerast. Vi stansa ved ein verkstad både på ut-og innveg, men der var ikkje folk å sjå. Verre var det at ein varsellampe i bilen begynte å blinke+ at det peip og peip utan at vi forstod kva det var.Vi tok fram instruksjonsboka, og fekk ein peikepinn om at det kanskje er noko med girkassa. No skal Nils ringe eit nummer som vi har fått hos forhandlaren og høyre kva han skal gjere. Bilen er no berre 1 år gammal.
Mens vi var på Rjåneset nytta eg høvet til å ta bilde av den blikkstille sjøen. Dessutan trefte vi hamnesjefen som kunne fortelje om både pir og makrell i fjorden, så no blir det trasig viss vi blir utan bil.
PS: Nils fekk kontakt med Viking i Volda. Dei skal køyre bilen ut til Spjelkavika, der vi kjøpte den, i morgon. Nils skal vere med, og ev. låne ein annan bil mens vår blir reparert.Synd at ikkje eg også kan vere med, men eg får heller vere med å hente bilen heim igjen.No angrar vi litt på at vi ikkje kjøpte bil her, likevel.

1 kommentar:

solveig sa...

Her låg mange småbåtar utpå i dag. Reknar med dei fiskar makrell!
Med ny bil treng de i alle fall ikkje vere bekymra for kostnader. Kanskje de får låne ein og!

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...