lørdag, juli 23, 2011

Vermelding 23.juli 2011.

Klokka ersart 19.00. Det er overskya, og det har regna litt innimellom. Temperaturen er no ca 17 grader C.
Nils og Hassan er ute og fiskar frå land.
Eg har følt på at det er søndag i dag. Har vore heilt ute av stand til å gjere noko anna enn det som er heilt nødvendig.Har site mykje fram for TV-en, men greidde å slå av ei stund. Sit og strikkar på dei evinnelige lestane mine. Eg skulle sikkert ha vore og handla litt, men vi overlever vel på det vi har til mandag. Makta ikkje tanken på å møte folk og snakke om det som har skjedd.
Det er skremmande at ein tilsynelatande vellykka nordmann frå Norge kan stå bak ein direkte massakre av så mange ungdommar. Skræmande er det også at han er motivert av framandhat. Han har vore medlem av Frp-ungdom, men dei var for lemfeldige i flyktningpolitikken sin. Det seier sitt!
Eg synest likevel det er betre at ein gal nordmann står bak, enn at vi skulle bli angripne av internasjonale terrorgrupper.
Men for dei som har mist barna og ungdommane sine, er det like vondt same kven som står bak.Tankane mine går til alle foreldra og andre pårørane, og ikkje minst til dei ungdommane som overlevde - men har hatt ei ekstremt traumatisk oppleving.

1 kommentar:

Hildegard sa...

Ein ufatteleg tragedie.

Dagbok 2024: 1.mai

  Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 20  grader, og no skin sola igjen etter at det kom regn midt på dagen. Det har vel vore rimeleg ...