lørdag, juli 16, 2011

Vermelding 16.juli-2011

 Klokka er snart halv åtte. Temperaturen er +23 grader, det har den vore det meste av dagen.Og spla skin! I går kveld var det ein prektig fullmåne, men det er tvilsom om vi får sjå månen i kveld, for det driv så smått og skyar over. 
Margrete hadde sjekka vermeldinga og funne ut at dagen i dag høvde til eit Ørsta-besøk sidan det skulle vere overskya, men så vart dette den finaste dagen! Eg brukte mykje av føremiddagen på å lage mat og vaske opp etc., men tykte ikkje gjestane var svoltne nok. Det hadde kanskje vore ein sein frokost? Elles kjem vel Margrete til å blogge om besøket, så eg skal begrense meg. 
Har lagt ute på altanen med lydbok ei stund, men så begynte eg å verke så grassat i foten at eg måtte opp og gå. Låg våken og verkte det meste av natta også, så eg tok det vel litt for travelt i går. Eg kjenner ingen ting før etterpå når eg har vore litt ekstra aktiv, og då er det for seint. Eit par dagar i fred og ro, så er eg vel restituert.
I dag har det vore skikkelig sommar utan den kalde vinden som vi har hatt hine dagane, men så er det kanskje slutt? Nils driv og klipper plenar, i frykt for at det kan bli vått framover ei tid.Før middag fekk han beisa altanfjølene på andre sida, så er det gjort. Det har ikkje skjedd noko med altanrekkverket i dag.

1 kommentar:

solveig sa...

Fineversdagane berre fyk av garde. Håper vi får fleire! Det skulle ha vore forbode å melde 10 dagar styggever om sommaren. Ja, ja, dei har vel berre ein jobb å gjere.

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...