lørdag, mai 28, 2011

Vermelding 28. mai - 2011

I never promised you a rose garden.
Klokka er 13.30. Ute er det overskya og + 12 grader. Av og til regnar det nokre dropar, så Nils slo i frå seg å slå plen.I staden gikk vi laus på eit lenge påtenkt prosjekt; vi avvikla det lange rosebeddet nedafor huset. Det passa bra å gjere det i år, for mange av rosene var døde eller døden nær.No har vi fjerna både roser og løkar, og Nils har sådd grasfrø. Han gler seg til å få meir plen å klippe, eg eg gler meg til å sleppe å reinske ugras. Dei rosene som såg ut til å kunne overleve, flytta vi opp på muren ved garasjen, så ser vi dei litt oftare.Satsar på å ha det fint der vi ser det mest. Eg kan ikkje ha så mykje bed, for då greier eg ikkje å halde dei fine. Hagen skal ikkje vere eit ork!
No må eg ta og grave litt i frysaren og sjå om eg finn noko til middag. Mandag er det meldt full sol, så det kan vi glede oss til. 
 Men om vi ikkje har så mykje blomster nedafor huset, så pyntar leigebuaren i kjellaren opp! Bildet er tatt i fugleperspektiv frå altanen, og så har eg rotert det 180 grader-trur eg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...