søndag, mai 29, 2011

Amanda fyller 11 år.


Amanda og morfar sommaren 2000

I dag er det Amandas dag. Det er 11 år sidan ho kom til verda. Når eg tek fram gamle bilde for å scanne dei når eitt av barnebarna har bursdag, er det ein ting som slår meg, og det er kor like dei er seg sjølve. Kor lite dei har forandra seg på alle desse åra. Det er noko med blikket som alltid er det same.
Amanda var ikkje mykje lik søskena sine å ho kom til verda, rund i ansiktet og med mykje svart hår.Kanskje det var derfor ho fekk namnet til oldemora? Ho var også veldig mørk.No er ikkje Amanda så mørk lenger. Frå å vere ein særdeles rolig baby, som helst sat i ro, er ho no ei aktiv jente som dansar ballett, spelar fotball og spelar i korps.Ei kjekk og grei jente er ho på alle måtar, pliktoppfyllande og flink med skulearbeidet også.
I dag skal ho vere med på ballettshow, denne gongen er det jazzballett som står på programmet, og etterpå skal vi "ut" og feire 11-årsdagen. Det har vore ei travel tid med mykje øving, og i tillegg diverse fotballkampar. Det blir godt å få litt meir fri, vil eg tru.Vi gler oss til ballettshowet og feiringa.
Gratulerer så mykje med dagen, kjekkejenta vår!
Olaug og Amanda sommaren 2001. Vi har ofte feira dei to jentene i lag. Dette året hadde Olaug fått sykkel-noko som viser att i ansiktet.
Amanda på besøk i Starevegen ein varm sommardag i 2002.
Starevegen, sommaren 2003.

1 kommentar:

Hildegard sa...

Gratulerer med Amanda, koseleg innlegg.

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...