fredag, mai 20, 2011

Vermelding 20. mai - 2011

Klokka er 17.10, det er overskya opphaldsver og stilt. Litt tamt etter alt veret vi hadde i går. Temperaturen er + 12 grader, så det er ikkje så gale. Nils er ute og spring med grasklipparen. Spørs korleis det går, han har hatt vondt i kneet sidan sist han slo. 
Men graset veks godt i dette veret, så det gjeld på passe på mens det er opplett.
Sidan eg var ute og rak i heile går, måtte eg vere flittig i dag. Har støvsuga, laga mat etc.etc. Til middag hadde vi spaghetti med kjøttsaus. For å gjere det litt sunt, brukar vi berre grov spaghetti, helst den frå Änglagård. Skal ta eit tak til i huset før det blir helg. Kanskje blir det ein liten tur ut også. Har ikkje fått gjort mykje i hagen enno, det har vore både kaldt og vått så langt.
God helg til alle!

3 kommentarer:

solveig sa...

Det er i alle fall grønt og fint, men no vil vi ha litt varme!

Anita Karin Jakobsen sa...

Takk for sist på Sola! En varm fin helg jeg vil huske lenge! En flott blogg dette! Været i Eikelia i dag er ruskete med mye vind og regn! Dagen i går var kjempeflott! Snart tar vi på tur med seilbåten nordover! Ønsker dere ei kjempefin helg! Hilsen Anita Karin og Arne!

Anita Karin Jakobsen sa...

Arne har mottatt filmene! Takk for dem! Betaling kommer! Vi sitter nå å kikker på Maribell på tur til Vestindien! En kjempeflott seilbåt!
Anita Karin og Arne!

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...