tirsdag, april 26, 2011

Vermelding 26.april - 2011

Klokka har alt passert 13.30-tida går fort sjølv om eg berre går her og "stullar".
Hadde venta meg ein strålande dag i dag, men så langt har det vore berre sånn passe. No held sola på å streve med å komme igjennom.Temperaturen er + 13 grader C, og det er lettskya opphaldsver.
Eg har baka Ingers brød i dag og så driv eg mellom anna med å rydde bort påskepynten, legg i hop klesvask etc. etc. Nils steller med fisk og hage, som vanlig.Sukkerertene som han sådde før påske spirar, så no gjeld det at vi ikkje får meir vinter!
Eg sat og strikka i går mens eg høyrde bok. DET skulle eg ikkje gjort. Say no more! Går for halv maskin i dag. Så nærmar det seg jubileet i Pensjonistlaget, og det merkast. Mykje som skal på plass, og telefonen ringer.Revmatikarforbundet og Pensjonistlaget var dobbeltbooka på Kulturhuset, men det er ordna (ikkje av meg, altså).
I morgon er det Seniorkino og der skal eg møte opp, men så viser det seg at også eg er dobbeltbooka. Skulle eigentlig vore på kafé med veninner.
Alle er velkomne til kino på dagtid, klokka 12.30. Seniorkino kjører med redusert lyd.Billettprisen denne gongen er 70 kr.Det stod ikkje i annonsen så vidt eg kunne sjå.
I dag skal vi ha steikt fisk til middag, fiskekaker får eg lage ein annan dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...